- Sebelum ini tidak pernah kecoh hingga hampir bergaduh.
- Tidak kira siapa yang membantahnya tentu ia berpunca dari kekalutan pentadbiran Pakatan Rakyat yang tidak mementingkan pandangan rakyat walau menggunakan nama ‘rakyat’ dalam pakatan ‘ yang rosak’ tersebut.
- Rakyat tentu tidak akan ditipu kali kedua dalam PRU selepas ini. Mereka akan membalas kembali segala yang mereka rasai hari ini dengan menolak PR dalam next election.





1 response so far ↓
tedbundyjr // September 6, 2009 at 10:56 pm |
“kita boleh menerima azan 5 kali sehari…” dan yang lain terus marah tak tentu pasal. Bagaimana pula jika kita melihat untuk keseluruhan video tersebut disini http://www.youtube.com/watch?v=p8OrePmOZDU&feature=sub
dan sila gunakan rasional anda untuk hidup bertoleransi berbilang kaum di “1Malaysia”. Jangan mempermainkan isu kaum disini. BAHAYA! kawan.
Jika atas nama Islam yang diperkotak katikkan, aku sendiri akan turun padang, tetapi ini siapa (pihak mana) yang mulakan provokasi? Fikirkan lah sendiri?
Berikut adalah demonstrasi asal yang boleh dirujuk. http://www.youtube.com/watch?v=ytAkNMyGd1M&feature=channel_page
You must be logged in to post a comment.