Mukhriz masih tak puas hati Pak Lah undur 2010 – Malaysiakini

Baca berita di S.I.N.I.

Mukhriz juga antara peminat setia peralihan kuasa. Sebab apa ? Faham faham sajalah. Jika orang kita desak turun, tentu orang mendesak akan mendapat ‘sesuatu’.. Kira berjasa dan patut dikenang jasanya.

Muhyidin juga sudah mula berbunyi selepas diam dengan pelan hebat Pak Lah bertajuk PERALIHAN KUASA. Ia berjaya menutup mulut mulut dari bising dan mengganggu kerja Pak Lah dan jemaah menteri utk majukan lagi negara kita ke tahap seterusnya.

Muhyidin dan Mukhriz memang bermati matian desak Pak Lah turun, tindakan terdesak tak ubah macam Anwar juga. Apa guna desak orang masih berkuasa..

Jika zaman bapa Mukhriz berkuasa dulu rasa dua ‘tokoh perasan baik’ ni tak lama mesti kena apa apa jua tindakan yang dirasionalkan Mahathir.. semata mata mematikan langkah pengkritik Mahathir.

Ramai dah kena dan ramai jadi takut hingga dilihat suasana sangat aman damai kerana semua sudah disapu bawah karpet.

Jadi suara orang ‘histeria’ kerana kedegilan Pak Lah turun ini pasti datang apabila bulan mengambang. Selepas kalah dan disabotaj hampir 12 ribu ahli UMNO / BN sendiri ( jangan baca : Mahathir dan geng hasut ) tentu ramai lagi akan ‘kena histeria’ ini untuk mendesak PAK LAH TURUN…

Jadi mereka sama sahaja dengan pembangkang. CUma BERPULUH KALI GANDA LEBIH BAHAYA kerana mereka ahli UMNO dan pembangkang tidak.

Bukanakan pura pura Islam Munafik dibakar neraka paling dalam ( lebih teruk penyembah berhala ? ) kerana sikap talam dua muka ???

Moga pagi jumaat ini ada rahmat untuk kita bukan azab…Wassalam.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s