Nizar ahli PAS bersalam dengan wanita dan begitu berani jatuhkan taraf Mufti ?

Pagi ini saya menjenguk blog AnwarDotCom dan ternampak gambar Nizar sedang berjabat tangan dengan wanita. Saya tidak pasti adakah mazhab Erdogan membenarkan berjabat tangan dengan wanita yang dulu dikutuk juga kepada orang bukan PAS yang bernama UMNO.

Saya tidak percaya pada awalnya.

Namun di bawah tajuk tentang MB Perak dan juga disiar di blog http://pemudapadangrengas.blogspot.com  maka saya mula rasa nak percaya ..

Lagi saya tak sangka ialah kenyataan dari blog tersebut yang berbunyi :

Ini isu lama, tetapi bagi saya yang baru mengetahuinya adalah isu baru. Dalam sidang dewan negeri yang lepas Nizar gagal menjelaskan kenapa peruntukan RM20,000 diberi kepada setiap exco untuk bercuti pada setiap tahun. Padahal kalau dulu pemberian ini pernah dilakukan oleh kerajaan BN tetapi bagi kegunaan untuk sepenggal sekali sahaja. Maknanya hanya RM4000 setahun kerana sepenggal lebih kurang 5 tahun pemerintahan. Kini ahli exco Perak Pakatan Rakyat mendapat RM20000 seorang setiap tahun. Kalau sepenggal maknanya RM100,000. Kenapa bazirkan duit untuk kemudahan sendiri. Kata kerajaan berkebajikan. Nampaknya kebajikan perut sendiri. Ini lah di katakan cakap tak serupa bikin. Depan rakyat tunjuk alim kena berjimat cermat tapi belakang rakyat pulun buncitkan perut sendiri. Tunjuk alim konon. piiirahhh. Itu belum dikira soalan yang tidak dijawab dalam dewan seperti kenapa samapai 30 kawasan balak diberi kepada kroni DAP. Kami tak marah kalau nak bagi kawasan balak. kalau ber kepada orang melayu tak kisahlah. Ini tidak, balik-balik kamu bagi ke Cina aje. Memang lah hampeh.

Sudahlah kamu semua turunkan taraf Mufti perak. Kalau dulu mufti adalah bertaraf exco tetapi kini tiada lagi taraf itu. Siapa yang merendahkan taraf mufti. Kini sudah ada jabatan setaraf mufti yang bergelar jabatan hal ehwal bukan Islam. Moga-moga jangan ada mufti untuk agama lain sudahlah. Kepada Nizar diminta banyakkan ishtifar. kamu ni melayu Islam ke apa?

 

APA NAK JADI PERAK SEKARANG INI ???????

 

JANGAN SAMPAI KAMU KENA LAKNAT TUHAN WAHAI SI NIZAR BONEKA DAP YANG BEGITU ANGKUH SOMBONG….!!!!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s